Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/46/d446131143/htdocs/creualta/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392
Avís legal i política de privacitat - Psicologia Clínica Creu Alta

Avís legal i política de privacitat

OBJECTE:

La present pàgina Web ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l’accés al públic a la informació relativa als continguts i activitats de NEUS GERIQUE I FORNAS, amb NIF 35.035.301-E, i amb domicili a Av. Onze de Setembre, 84 bis, 1er, Sabadell, Barcelona; amb correu electrònic de contacte neusgerique@telefonica.net. A més, es possibilita l’accés a altres informacions, productes i serveis d’entitats diferents a la de NEUS GERIQUE I FORNAS, així com aquelles que esdevenen accessibles a través dels “links” (enllaços) i connexions existents. NEUS GERIQUE I FORNAS es reserva el dret de modificar la present política a la seva discreció.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina de NEUS GERIQUE I FORNAS, el seu codi font, disseny, estructures de navegació, bases de dades i els diferents elements en ella continguts són titularitat de NEUS GERIQUE I FORNAS, a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i, especialment, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, d’acord amb la legislació espanyola i de la Unió Europea aplicable.

Respecte a les eventuals cites de productes i serveis de tercers, NEUS GERIQUE I FORNAS reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició a la web l’existència de drets o responsabilitat de NEUS GERIQUE I FORNAS sobre els mateixos, com tampoc suport, patrocini, o recomanació per part de NEUS GERIQUE I FORNAS, tret que es manifesti de forma expressa.

 

CONTINGUTS:

Tots els continguts facilitats en aquest Web han estat elaborats amb informació procedent tant de fonts internes de NEUS GERIQUE I FORNAS, com de fonts externes a la pròpia entitat, motiu pel qual NEUS GERIQUE I FORNAS no es fa responsable de la possible manca d’actualització o inexactitud de la informació pertanyent a aquestes fonts externes, responent únicament per aquells continguts provinents directament de les seves fonts internes i degudament identificats amb el seu Copyright. Per això, abans de prendre cap decisió o realitzar cap acció, NEUS GERIQUE I FORNAS recomana a l’usuari la comprovació de la informació rebuda amb una altra font.

Es facilita a través d’aquest Web informació sobre serveis destinats al coneixement públic que, en tot cas, se subjectaran als termes i condicions expressament detallats a cada moment i que són accessibles des d’aquesta pàgina Web, els quals se subjectaran a les diferents disposicions legals d’aplicació.

 

ACCÉS I ÚS:

Tant l’accés a aquesta pàgina Web, com l’ús que pugui fer-se de la informació i continguts inclosos en la mateixa, serà de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi.

Les condicions d’accés a aquesta Web estaran supeditades a la legalitat vigent i els principis de la bona fe i ús lícit per part de l’usuari de la mateixa, quedant prohibit amb caràcter general qualsevol tipus d’actuació en perjudici de NEUS GERIQUE I FORNAS o de tercers.

Es considerarà terminantment prohibit l’ús de la present pàgina Web amb finalitats il·legals o no autoritzades.

 

RESPONSABILITAT:

NEUS GERIQUE I FORNAS no es fa responsable per cap tipus de dany que poguessin ocasionar els usuaris a la present pàgina Web, o a qualsevol altra, per l’ús il·legal o indegut de la mateixa, o dels continguts i informacions accessibles o facilitades a través d’ella.

 

SERVEI:

NEUS GERIQUE I FORNAS es reserva el dret de suspendre l’accés a la seva pàgina Web, sense previ avís, de forma discrecional i temporal, per raons tècniques o de qualsevol altra índole, podent així mateix modificar unilateralment tant les condicions d’accés, com la totalitat o part dels continguts en ella inclosos.

 

PROTECCIO DE DADES:

Introducció: Amb la informació que li proporcionarem a continuació, NEUS GERIQUE I FORNAS vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada en relació amb les seves dades personals.

Compliment de la normativa de protecció de dades: NEUS GERIQUE I FORNAS compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la seva responsabilitat són tractades d’acord amb les exigències legals.

Mesures de Seguretat: s’aplicaran les preceptives mesures de seguretat, tant tècniques como organitzatives, que garanteixin la confidencialitat de les dades.

Informació bàsica que s’amplia més endavant:

Responsable: NEUS GERIQUE I FORNAS.

Finalitat: gestió de la relació entre responsable i interessat quant a la gestió dels serveis i informació oferts.

Legitimació: consentiment de l’interessat.

Destinataris: les seves dades només podran ser comunicades a tercers per al compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir.

Drets: accés, rectificació i supressió de les dades, així com altres drets addicionals que s’especifiquen en la informació ampliada.

Informació ampliada:

Responsable:

NEUS GERIQUE I FORNAS

NIF: 35.035.301-E

Adreça: Av. Onze de Setembre, 84 bis, 1er, Sabadell, Barcelona

Contacte: neusgerique@telefonica.net

Finalitats:

Les finalitats per a les quals es tractaran les dades que ens facilitin seran les següents:

(a) L´informem que les dades personals que ens faciliti i aquelles que siguin obtingudes de les seves relacions amb nosaltres, seran incorporades a un fitxer o fitxers, responsabilitat de NEUS GERIQUE I FORNAS, i seran dedicades exclusivament a la gestió de la relació entre responsable i interessat pel que fa als serveis i informació oferts.

(b) Contacte, tràmits, inscripcions: si ens remet un correu electrònic i/o comunicació a alguna de les adreces de correu electrònic de contacte existents en la web, s’utilitzaran les seves dades per a la gestió del seu contacte o realització d´algun tràmit amb nosaltres, ja sigui per una consulta, suggeriment, concretar cita prèvia, sol·licitud d’informació i/o servei, sol·licitar un catàleg, inscripció a actes o activitats, gestionar la serva queixa, reclamació o denúncia, o per qualsevol altre motiu conseqüència del contacte o tràmit realitzat per la seva part.

(c) Per a la gestió del servei de correu electrònic.

 

Legitimació: la base legal és el consentiment de l’interessat.

Les dades es conservaran durant tot el termini de prescripció de les accions de responsabilitat.

Destinataris: les seves dades només podran ser comunicades a tercers per al compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir, sempre en els termes legalment establerts.

Drets dels afectats: en cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les dades, dirigint-se per escrit o per correu electrònic i acompanyant còpia de document oficial que l’identifiqui, a NEUS GERIQUE I FORNAS, amb domicili a Av. Onze de Setembre, 84 bis, 1er, Sabadell, Barcelona; amb correu electrònic de contacte neusgerique@telefonica.net. També té dret a formular reclamació davant de la Agencia Española de Protección de Datos.

Així mateix, en compliment de l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, NEUS GERIQUE I FORNAS no enviarà per correu electrònic comunicacions publicitàries que no hagin estat autoritzades pels usuaris. Quan NEUS GERIQUE I FORNAS disposi del consentiment exprés del destinatari a rebre comunicació comercial mitjançant correu electrònic, la paraula “publicitat” apareixerà en l’inici del missatge.

 

GENERALS:

Per a tota qüestió litigiosa o que incumbeixi a la Pàgina Web de NEUS GERIQUE I FORNAS, serà aplicable la legislació espanyola, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús d’aquesta pàgina Web, els Jutjats i Tribunals del domicili de l’usuari, i els de Barcelona en el cas que aquest resideixi fora del territori de l’estat espanyol.

L’accés a la pàgina Web de NEUS GERIQUE I FORNAS implica l’acceptació de totes les condicions anteriorment expressades.